Artikkelit

Miten ottaa pikalainaa? thumbnail

Miten ottaa pikalainaa?

Pikalainan ottaminen on helppoa. Pääehdot suurimmalla osalla yrityksillä ovat että olet suomalainen ja sinulla on luottotiedot kunnossa. Pidä siis huoli että luottotietosi ovat kunnossa myös pikalainan ottamisen jälkeen, jolloin sinulle tarjotaan sitä jatkossakin. Ikärajat vaihtelevat hieman riippuen minkä suuruista summaa olet lainaamassa ja mistä olet sitä lainaamassa. Parin sadan euron lainan saa monesta paikasta jo ollessasi 18 vuotias. Alle 18 vuotias ei lainaa saa mistään. Kaikki pikalainayritykset eivät kuitenkaan tarjoa lainaa edes 18 vuotiaalle vaan ikärajat vaihtelevat yleisesti 18-23v. Takaajaa et kuitenkaan tarvitse pikalainallesi missään tapauksessa eikä sinun tarvitse toimittaa mitään dokumentteja.

Itse lainan ottamiseen tarvitset nettipankkitunnukset, joiden kautta suurin osa yrityksistä lainan sinulle myöntää. Nettipankkitunnusten avulla lainan ottaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Yleisesti laina on muutamissa minuuteissa tililläsi ja heti käytettävissä. Lisäksi sinun ei tarvitse perustella lainaasi mitenkään, vaan riittää että täytät edellä mainitut ehdot. Mikäli otat lainaa yöllä tai sunnuntaina myöhään, niin voi olla ettei laina ilmesty samantien. Tämä johtuu siitä että pikalainaa myönnetään ainoastaan yritysten aukioloaikoina ja yleensä nämä ovat öisin kiinni. Voit kuitenki tehdä hakemuksen milloin tahansa, ja jos kaikki on kunnossa niin laina myönnetään sinulle heti aamulla.

Useat paikat eivät kuitenkaan myönnä sinulle rajattomasti lainaa, jos olet siellä ensimmäistä kertaa asiakkaana. Saattaa olla että saat ensimmäisellä kerralla max 400€ ja kun tämän summan takaisinmaksun sovitusti, niin ensi kerralla voit saada jo esim 2000€ pikalainaa. Pidä siis huoli että hoidat maksun sovitusti ja näin ollen sinullekkin on helpompaa saada seuraava laina. On myös hyvä muistaa että voit saada vain yhden pikalainan kerralla yhdestä paikasta. Mieti siis tarkkaan millaisen summan tarvitset ennen kuin otat lainaa. Useista eri paikoista voit sen sijaan saada saman aikaisesti lainaa, mutta mieti tätä vaihtoehtoa tarkkaan ja laadi maksusuunnitelma itsellesi jota pystyt noudattamaan.

Takaisinmaksu aikaa yritykset antavat yleensä 14-90vrk riippuen lainan suuruudesta. Sinun kannattaa tietysti maksaa laina takaisin niin nopeasti kuin se on vain mahdollista. Tällä tavalla minimoit lainasta koituvat menot. Mikäli kuitenkin käy niin ettet millään pysty maksamaan pikalainaa ajallaan niin ota yhteyttä kyseisen yrityksen asiakaspalveluun. Monissa paikoissa ollaan joustavia takaisinmaksun kanssa kuhan vain ilmoitat siitä ajoissa. Siispä jos tiedät ettet saa maksettua lainaa ajallaan, niin ilmoita siitä SAMANTIEN. Toisintoimimalla aiheutat itsellesi suuria ongelmia ja vaikeutat tulevaisuuden lainanottoa.

Näitä ohjeita noudattamalla pikalainan ottaminen on sinulle vaivatonta ja . Lisäksi et ajaudu ongelmiin kun pidä yllä olevat tiedot mielessäsi. Varmista siis sinulle edullisin laina valitsemalla haluamasi summa aivan tämän sivun ylälaidasta.